top of page
Vyhledat
  • jiri908

Hvězdný víkend!

16. a 17. září jsme měli s kolegy hvězdáři napilno. V sobotu jsme moc rádi přijali pozvání na 2. ročník Food Festivalu v Poříčí nad Sázavou, který opět věnuje dobrovolné vstupné našemu nadačnímu fondu pro Elišku Drábovou. Stejně jako loni se připojí i prodejci. Přijela se podívat i Danielka Vinšová, které díky loňskému Food Festivalu můžeme pořídit nový mechanický vozíček. Všichni doufáme, že se v něm Danielka poprvé sveze v listopadu, potřebuje ho opravdu jako sůl, protože roste jako z vody! Byla to nádherná sobota, počasí se tentokrát opravdu vytáhlo a všichni jsme si užili krásný den s výborným jídlem a pitím a skvělou náladou.

A v neděli ráno už jsme byli i s pokladničkami nastartovaní na 10. Benešovském běžeckém festivalu, se kterým symbolicky „běžíme“ už od roku 2017. Organizátoři už tradičně věnují 100% startovného z charitativního běhu a 10% ze všech ostatních přímo vybrané rodině. Letos už to bylo kolem poledne pře 20.000 Kč.

V pondělí ráno jsme po otevření pokladniček na Městském úřadě věděli naprosto přesně, že díky vám máme pro Elišku Drábovou z obou akcí 44.228 Kč. A tím to neskončilo. Až do dnešního dne přibylo na náš transparentní účet dalších více než 30.000,-Kč. Pomůžete nám tuhle pěknou částku zaokrouhlit alespoň na 80.000,- Kč? Stačí poslat jakýkoliv dar na náš účet https://www.kb.cz/cs/transparentni-ucty/123-1288210297 nebo „nakrmit“ pokladničku třeba až si půjdete koupit knížku do Knihkupectví Daniela na Masarykově náměstí.

Děkujeme!

4 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Vozík pro Danielku

Loni v září jsme na fantastickém Food festivalu v Poříčí nad Sázavou zahájili sbírku pro Danielku Vinšovou s merosin deficitní kongenitální svalovou dystrofií. Dobrovolné vstupné a příspěvky prodejců

bottom of page